2014. szeptember 29., hétfő

retro ébresztőóra DIEHL multriton ébresztő óra - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

 ( A meghirdetett termék más oldalon is hirdetve van. Amennyiben Vaterán kívül elkelne, a Vatera piacteréről rövid időn belül LEVESZEM.   Érvényes licit esetén a terméket a nyertes vevőnek az aukció végét követően a megnyert áron +  postaköltség elküldöm/átadom, azaz licit esetén már nem fogom levenni a vateráról. )  
   
  Eladó a képeken látható állapotban egy 220 V-os DIEHL multriton asztali ébresztőóra .  
  3 ébresztési idő adható meg , az aktuális időn kivül egy gombot megnyomva a dátumot is kijelzi .  
  Beépített fényérzékelője van , ahogy sötétedik , az óra kijelzője is gyengébben világít .  
  Ébresztéskor előszőt két rövidet dudál, majd két perc múlva 3 rövidet, majd rá egy percre 4 rövidet és 30 rövidet .  
A kijelző elsötétedése és az ébresztés kapcsán hamarosan videó látható a youtube -n
Istvan31001 felvételei között.
    Amennyiben valamiben nem biztos , kérdése van a termékkel, annak állapotával  vagy a postázással kapcsolatban, azt kérem a licitálás , vásárlás előtt tegye fel  !    
  Ha ideje engedi, kérem nézze meg a többi terméket -akár a lejárt  
  termékeket is- , hátha talál olyat, ami érdekelheti. Köszönöm.   
 kattintson ide: Istvan3  :    Aktív aukciói 
                                  Lejárt aukciók  
  Üdvözlöm Kedves Látogató!  
A feltöltött fényképek -esetleg videók- a termék(ek)ről készültek. A leírást a legjobb tudásom szerint töltöm ki. A vatera által közölt e-mail-en, telefonszámon elérhető vagyok, rövid időn belül válaszolok. Lehetőség szerint e-mail-en kérem jelentkezni, de ha problémás, akkor telefonálni is lehet. A termékre garanciát nem tudok adni, azonban személyes átvétel esetén lehetőség van a kipróbálásra, megtekintésre. Kérésre a termék adott részéről ujabb fényképet, videót töltök fel.
  Megfelelő ajánlat esetén -ha nincs még licit- átállítom fix árra. Amennyiben a licitált ár megfelelő számomra , elindítom a 24 órás zárást. Másnap este záródik az aukció, nem kell heteket várni a befejezésre . Esetleges csere kapcsán kérem olvassa el az ismerj+ oldalam , felhasználónevem melletti  ikon .  
Szállítási, fizetési feltételek:
Az aukció megnyerését követően legkésőbb    4 8   órán belül kérem e-mail-ben jelentkezni a részletek megbeszélése végett. A vételár+postaköltség kiegyenlítése céljából OTP bankszámlámra kérem az utalást. A sikeresen lezárult aukció végétől számítva legkésőbb  9 6  órán belül kérem az utalást elindítani.
 Postázás   az utalás beérkezése napján, de legkésőbb rákövetkező munkanapon .  Sima, sima elsőbbségi levélként   nem   postázok, minimum ajánlottan feladva. Külföldre nem postázok. A postaköltség a termék és a csomagolás súlya alapján kerül megállapításra, egyéb költséget nem számítok fel. A Magyar Posta által elvesztett levélért, csomagért felelősséget nem tudok vállalni, az sértetlenül, lezárva kerül feladásra, melyet átvételkor kérem ellenőrizni. Amennyiben a postai küldemény elveszett, a vételárat és postaköltséget visszautalom. Amennyiben a postaköltség feladáskor alacsonyabb lenne az előrekalkulált, elutalt postaköltségnél, a különbözetet visszautalom, ellenkező esetben az esetlegesen magasabb postaköltség miatti különbözetet magamra vállalom.
 Személyes átvételre is van lehetőség Kiskőrösön, illetve futárral is megoldható a szállítás. Kérdezzen - attól függően, merre lakik - , lehet, megoldható a térítésmentes vagy kedvező árú leszállítás/átadás.     Lehetőség van több termék bevárására  , viszont a termékek árát a fentiekben leírtak szerint kérem utalni.
  Kérem a fentieket elfogadni, indokolt esetben tudok változtatni,    rugalmas vagyok.   Amennyiben a fent leírtakat nem tudja elfogadni, nem  ért egyet, kérem,   NE LICITÁLJON    nálam!                                                                                                                                                      
   Köszönöm, hogy megtekintette és figyelmesen elolvasta a fentieket!   
   Üdvözlettel   
     Istvan3      



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2014-10-19 20:00
. retro ébresztőóra DIEHL multriton ébresztő óra - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése