2014. szeptember 29., hétfő

Estrea Silk Intensive szőrnövekedés gátló krém - Jelenlegi ára: 4 980 Ft

ESTREA SILK INTENSIVE szőrnövekedés gátló krém 100 ml
Igazolt hatékonyság, tartós szőrnövekedés gátlás. Parabénmentes, szintetikus illat és színezék mentes. Természetes gyógynövény hatóanyagokkal.
Ez a speciális termék mindazok számára megoldást nyújthat, akik hosszú idők óta szenvednek a szőrtelenítés negatív mellékhatásaitól. Rendszeres és helyes alkalmazásával, fájdalommentesen megszüntethetjük a szőrtelenítés utáni erős gyulladásokat. A szőrtelenítések közötti idő 2-3 szorosára nyújtható. Hosszútávú használatával akár teljesen meggátolhatjuk a szőrzet kinövését.
Az Estrea silk intensive szőrnövekedés gátló krém myricia cerifera gyógynövénnyel jelentősen gátolja a szőr növekedését rendszeres használat mellett. Szőrtípustól függően jelentősen elgyengíti, akár teljesen megszüntetheti a szőrszálak kinövését. A Szőrszálak egyre vékonyabbá és gyengébbé válnak. Növényi hatóanyagot a Myricia Cerifera gyógynövényt és ECOCERT® minősítésű konzerválószert tartalmaz.
• Tartós - fájdalommentes szőrnövekedés gátlás.
Bevizsgált, tesztekkel igazolt hatású gyógynövény alapú hatóanyag
• 60%-kal kevesebb szőr nő vissza
• 60%-kal lassabb a szőr növekedése
• Epilálás, gyantázás utáni erős szőrtüszőgyulladások kiváló ellenszere
• A gyógynövény hatóanyag egy teljesen natúr krémben található, így bármely bőrfelületen és bőrtípuson alkalmazható (láb, test, arc, hajlatok, intim testrészek)
Használata: Szőrtelenítés után azonnal kenje be vele az epilált bőrterületet, majd napi rendszerességgel fürdés után ismételje meg a műveletet 4 héten keresztül. Nem csak a szőrnövekedést gátolja, de táplálja bőrét is. Minden depilálási művelet, (gyantázás, epilálógép, borotválás és szőrtelenítőkrém) végzett szőrtelenítés után alkalmazható.
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 4 980 Ft

Az aukció vége: 2014-10-20 19:18
. Estrea Silk Intensive szőrnövekedés gátló krém - Jelenlegi ára: 4 980 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése