2015. április 30., csütörtök

GripGo univerzális telefon + navi tartó - Jelenlegi ára: 990 Ft

GripGo a garantáltan univerzális telefon + navi tartó, minden készülékhez!
A tartókonzolos tartókhoz hasonlóan, ez is egy tartóállvány, melyet tapadókoronggal rögzíthetsz a szélvédőre, de nem tartópofák és telefonod összenyomásával tartja meg a készüléked, hanem a nanopad elvén, vákuum technikát alkalmazva, így szó szerint teljesen mindegy, hogy milyen méretű a telefonod, gps-ed, biztosan jó lesz hozzá
Beszélj és vezess biztonságosan! Az univerzális, elegáns telefon, GPS, táblagép tartó segítségével könnyedén egy-egy pillantást vethetsz a telefonodon futó navigációs alkalmazásra, vagy beszélhetsz kihangosítva, miközben biztonságosan, két kézzel vezethetsz. Bárhol elhelyezhető, a szélvédőn, vagy a tartalék, öntapadós konzol segítségével a műszerfalon is. 360°-ban elforgatható, így mindig biztosítja az éppen megfelelő látószöget. A nagyszerű titok a tapadós polimer felületben található, ami olyan, mintha több száz apró tapadókorong tartaná a telefonodat. Szükség esetén tartja, majd elengedi újra ás újra! Meglepően erősen tartja az összes típusú okos telefont, mobilt, kisebb tablet gépeket, GPS-t, navigációt, iPad-ot, stb. A levétel egy mozdulat csak, ráadásul nem hagy tapadós nyomot a készülék hátulján. Ha esetleg poros lesz, csak le kell öblíteni vízzel, megszárítani és már használhatod is azonnal! Modern megjelenés, korszerű technológia és elegáns design ötvöződik ebben a praktikus tartóban.
A tartófej borítása egy gumilap, mely mikrobarázdás kiképzésének köszönhetően, ragasztás nélkül odatapad a tartófejre, és rá is ugyanígy tehetsz bármilyen eszközt, melyet a vákuum technikának köszönhetően, biztonsággal meg is tart.
Emelő erővel, természetesen megszűntethető a tapadás, egyszerűen csak emeld le a ráhelyezett készüléket a padról, ilyenkor levegő kerül a két felület közé, és minden nyom nélkül megszűnik a vákuum, melyet bármikor újra "aktiválhatsz", amikor újra tárgyat helyezel rá. Ezt a gumilapot , egy 360 fokban forgatható tartófejjel összekombinálva, egy valóban minden készülékhez használható, bármilyen szögben állítható tartó lett a végeredmény.
A csomag tartalma:
- 1 db univerzális GripGo tapadókorongos tartó
- 1 db öntapadós tartó korong a műszerfalhoz
Személyes átvétel Taksonyban vagyszerda délutánonként a nagyvárad téren lehetséges


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2015-05-20 05:54
. GripGo univerzális telefon + navi tartó - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése