2014. augusztus 25., hétfő

"Bajai" vízszivattyúház lapáttal - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tudomásom szerint "Bajai" vízszivattyú használt szivattyú részét kínálom eladásra, amint az a képeken látszik, tehát az öntvény házat és a bronz lapátot. (Motorja régen más célra lett leszerelve/használva és már nincs meg. )
Némi kopás látható a belső részen, de szerintem még nem szükséges felszabályozni. Törés, repedés nincs rajta.
Kérem csak akkor licitáljon ha valóban vásárolni akar, mert licitet nem törlök! Postázás a becsomagolt súly alapján a Magyar Posta aktuális díjszabása és az Ön által választott mód szerint. Utánvétellel nem küldök semmit. Személyes átvétel, kipróbálás előre egyeztetett időpontban csak a lakhelyemen lehetséges.
Kérem a nyertes 3 napon belül e-mailben vegye fel velem a kapcsolatot és pontosítsuk a postázás lehetőségeit, hogy Önnek a legolcsóbb, legmegfelelőbb legyen. Lehetőleg 5 napon belül rendezzük az anyagiakat, mert nem fogok könyörögni senkinek és a 7. napon negatív értékelést adok. Ha Ön komoly vásárlási szándékkal licitált, akkor ez nem jelenthet problémát. Természetesen indokolt esetben ettől eltérek, de ezt még a licitje megtétele előtt beszéljük meg!
A vételár és a postaköltség számlámra érkezése után 2 munkanapon belül gondosan csomagolva feladom a terméket és a feladási okmány fotóját megküldöm Önnek.
Köszönöm, hogy elolvasta.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-09-05 13:13
. "Bajai" vízszivattyúház lapáttal - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése