2014. augusztus 23., szombat

Adidas Originals zx 750 futócipő ÚJ - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

New Adidas Originals ZX 750
ADIDAS ZX 750  - férfi sport cipők több színben és méretben .
A termék külföldről érkezik egyenesen a vevő címére kb 15 -60 nap a szállítási idő, hétvégék és ünnepnapok függvényében.
Esetleges postai késések miatt felelősséget nem tudok vállalni .
Segítek ha valami problémád van,
megkeressük a megfelelő megoldást!
Minden csomag megérkezik, nyomon követhető ragszámmal, a posta oldalán megfigyelhető.
Méretet a talpméreted és a mérettáblázat alapján válassz!
Férfi Méret:
US 7 =  40 -es =  25CM
US 8 =  41 -es =  26CM
US 8. 5 =  42 -es = 26. 5CM
US 9. 5 =  43 -as = 27. 5CM
US 10 =  44 -es =  29 cm
US 11 = 45-ös = 30 cm
CSERÉRE MÉRET PROBLÉMA MIATT NINCS LEHETŐSÉG !
 
1.
2.
3.
4.
5.
7.
8.
A termék külföldről érkezik egyenesen a gyárból - ezért a kedvező ár-, viszont a szállítási határidő a követési szám megérkezésétől számított 15-45 munkanap, kérem, ennek tudatában licitáljon. A vásárlást követően felveszem Önnel a kapcsolatot e-mailben, általában aznap, de legkésőbb 3 napon belül és megírom a további teendőket. Miután megérkezett a termék ellenértéke a bankszámlámra azonnal, de legkésőbb 3 napon belül megrendelem a gyárból.
Általános szerződési feltételek
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő (továbbiakban Hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban Vevő) között. A Hirdető a termék adás-vételében, annak külföldi forgalmazójának megbízásából (továbbiakban Forgalmazó) kizárólag, mint közvetítő vesz részt.
Vevő megbízza a Hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék Forgalmazója felé. A Hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítői minőségben van jelen. A Hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a Forgalmazó és a Vevő között. Jelen hirdetés a Forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a Hirdető kezel és felügyel. A vásárláskor fellépő, esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a Vevőt terhelik.
Raktárkészlettel kizárólag a Forgalmazó rendelkezik. A Forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a Vevő részére szállítatja, postázza a termék leírásban szereplő feltételekkel. A Hirdető a termék megrendelésétől annak átvételéig szolgáltat. A Hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget sem felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a Forgalmazó a felelős. A Hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett követési szám megadásával tudja bizonyítani, amely a Magyar Posta weboldalán (http: //www. posta. hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes) a Vevő által nyomon követhető.
A leütéstől számított 7 napon belül kérem az utalást teljesíteni. Amennyiben a 8. napra nem jött meg a számlámra a pénz, akkor az aukciót "negatív" értékeléssel lezárom! Esetleges akadályoztatás vagy késedelmes fizetés esetén megbeszélés céljából kérem telefonáljon!
Jelen megállapodást az aukción a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.



Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Az aukció vége: 2014-09-12 21:43
. Adidas Originals zx 750 futócipő ÚJ - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése