2014. július 27., vasárnap

Collamin tabletta - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Collamin tabletta 180db
Öregedő korban, vagy hormonális zavarok esetén, valamint helytelen táplálkozásnál a kollagénszintézis nem működik kielégítően. Ennek eredménye: a bőr kötőszövete gyenge lesz. Ez narancsbőrhöz vezet (Cellulit), de a visszérnek is az okozója lehet.
Az öregedő korral a csontok is törékenyebbek lehetnek. A Collamin a szervezetnek pontosan azokat az építőanyagokat szállítja, amik egy működőképes kollagénszintézishez szükségesek. A Collamin gazdag aminosavainak összetétele, mely pontosan megegyezik a természetes felépítő fehérjével, ami a bőr, a csontok és az ízületek számára fontos.
Nem tartalmaz koleszterint, alapjában véve ez a táplálék kiegészítő szer a szervezet számára gazdag összetevőkből áll. A tabletta a diabéteszesek számára is ajánlott. Hydrolyzátként (enzimatikus emésztő Protein ) a Collamin aminosavai azonnal a szervezet rendelkezésére állnak. A Collamin segédanyagaként a vörös szőlőhéj koncentrátumot és cékla kivonatot használtak. Ezek harcolnak az idő előtti bőröregedés ellen.
Használati javaslat: naponta 3 x 2 tabletta, bőséges folyadékkal.
A szervezet, a vékonybél, azonnal érzékeli a felhasználásra kész aminosavat és azonnal a vérbe juttatja, így azok eljutnak azokra a területekre, ahol elégtelen a kollagén szintézis. Ez lehet a bőr (például cellulit esetén) vagy a csontok (csontritkulás, "vékony csont szindróma"). Ezeken a területeken a COLLAMIN-ban lévő komplex, azonnal felhasználható aminosav azonnal felhasználásra kerül ezáltal növelve a kollagén szintézist.
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 16 500 Ft

Az aukció vége: 2014-08-16 17:40
. Collamin tabletta - Jelenlegi ára: 16 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése